spoj
Състезание
Задача
B
Наименование
Торта

Условие

Задача B. Торта
---
Любимият преподавател на Мими cel1o има юбилей! По този повод тя е решила да му направи торта. Речено – сторено. Мими запретна ръкави, изнамери най-най-най рецептата и се захвана да я приготвя. Всичко вървеше отлично докато не стигна до фаталния ред. На него пишеше "Добавете X милилитра мляко". О-о. Както се оказа Мими няма мерителна чашка. Как да отмери X милилитра мляко тогава? За щастие тя запази самообладание и се сети че разполага с едно шише, за което тя знае че събира A милилитра мляко и с мивката която събира B милилитра мляко.

И така тя измисли следната схема – ще пълни бутилката до горе и след това ще я излива в мивката. Ще повтаря това действие докато мивката се напълни(в този момент вероятно в бутилката ще има някакво останало мляко). След това тя ще отпуши мивката, ще изчака цялото мляко да изтече в канала, отново ще запуши мивката и ще излее млякото останало в бутилката в мивката. Тя ще продължава да изпълнява това действие докато в бутилката не остане толкова мляко че Мими да може да отмери точно X милилитра. Обърнете внимание че е възможно X да е повече от вместимостта на бутилката – тогава просто Мими ще излее няколко цели бутилки в тортата и трябва да отмери само остатъка. Естествено Мими никога не би използвала млякото от мивката (иуууу). Понеже Мими много обича мляко тя има практически неизчерпаем резерв, но понеже е GREEN иска да пропилее колкото може по-малко мляко.

Мими реши да напише програма, която ѝ казва колко пъти трябва да напълни шишето и да излее мивката за да достигне до заветното количество от X милилитра. За жалост цялата е оплескана в брашно, яйца, телешко, доматен сос, сметана и шоколад и затова точно сега не може да коди. Затова тя моли вас да напишете програмата вместо нея.

Вход
---
На първия ред на стандартния вход седи едно цяло число T – броят тестове, които трябва да решите. Следват T реда, на всеки от които са записани по три цели числа – A, B и X – съответно вместимостта на бутилката, вместимостта на мивката и желаното количество мляко за съответния тест.

Изход
---
За всеки тест на отделен ред изведете две числа NB и NS – съответно броят пълнения на бутилката и броят изпразвания на мивката. Ако Мими не може да измери X милилитра независимо какво прави изведете стринга "IMPOSSIBLE" (без кавичките).

Ограничения
---
1 ≤ A, B, X ≤ 1 000 000;
1 ≤ T ≤ 100 000. 

Примерен вход
---
3
5 7 2
6 9 4
100 999 360

Примерен изход
---
6 4
IMPOSSIBLE
603 60 


Пояснение към първия тест
---
Мими пълни веднъж шишето и го излива в мивката, след това пълни шишето втори път, но мивката побира само 2 милилитра от него. Така в шишето остават 3 милилитра. Тогава Мими отпушва мивката и чака да се изтече, след това отново слага тапата. Сега Мими излива 3-те останали милилитра и отново пълни шишето. Този път мивката побира 4 милилитра от него(в шишето остава 1 милилитър). Мими отново отпушва мивката и след това излива 1 милитър в нея. Пълни отново шишето и го изливацялото в мивката и пълни още един път шишето като този път излива само 1 милилитър в мивката. След като отново изпразни мивката Мими излива 4-те милилитра останали вшишето. Сега Мими отново пълни шишето и излива 3 милилитра от него в мивката. В резултат на това действие в шишето остават точно 2 милилитра и Мими може да продължи с готвенето. 

« Предходна страница Решение Въпрос